Midcoast Lyme-Kór Támogatás, Oktatás

szív sztetoszkóp egészségügyi

A vízi bakteriális fertőzés öl egy 10 beteg közül, akik szerződést, a CDC szerint. Én különösen érdekes annak vizsgálata során, hogy a nők, mind a férfiak elérte egyformán által NTD kezelések, mivel a nők, lányok aránytalanul által érintett NTDs. Például, több NTDs sokkal gyakoribb a nők körében, mint a férfiak, mind a nők gyakran akadályokba hozzáférés az egészségügyi ellátás, például hogy nincs hatalom, hogy a döntéseket az egészségre. Nem túl régen, a szívbetegségek, mint a mentális zavarok. Kardiovaszkuláris egészségügyi költségek becsült $105 milliárd, 1996-ban, a mentális zavarok jön a második $79 milliárd.

A nemzet egészségi gazdaság közel belépő visszavonhatatlan lefelé tartó spirál. Nehéz a legtöbbünk számára, hogy megértsék, a végtelenség, a politikailag szentesített gazdasági erők működnek, amelyek veszélyeztetik az egészséget. Ez a csendes, veszélyes készlet erők játszani az Amerikai társadalom üzemanyag a robbanásveszélyes, valamint kontrollálatlan növekedés betegség Amerikában.

Visszatérve a fenti videó, Dr. Paula Johnson rendelkezik, két különböző példák a fiziológiai különbség a férfiak, mind a nők a betegség. A kép alatt van egy leírás a különbségeket a két kép által Paula Dr. Johnson venni a TED talk felett.

Persze ez sovány vígasz, hogy az emberek, akik úgy vélik, ők szenvednek a betegségben.
Valóban, lefedettség Mitchell betegség összpontosított, hogy Morgellons az igazi, talán aláássa a saját erőfeszítéseit, hogy megszerezzék hitelességét az emberek, akik azt hiszik, a feltétel. Chikungunya tünetei a magas láz, ízületi, izomfájdalom, súlyos fejfájás, émelygés, kiütés. Általában felszíni belül három-hét nap után egy falatot a fertőzött szúnyog, jellemzően eloszlatni egy héten belül. A vírus nem halálos, de nincs vakcina.

Ha a pénz szabályok a politika, akkor a nemzet nem védett a betegséget okozó Frankenfoods beleértve üdítőt, valamint a feldolgozott élelmiszerek, vagy a korlátlan marketing a legalacsonyabb minőségű, magas cukor tartalmú élelmiszerek a gyerekek. Ha a pénz szabályok a politika, a mezőgazdasági földeket, talaj víztartó lemerült keresztül olaj-függő ipari gazdálkodás által támogatott milliárdos szövetségi támogatások.

Ha nincs laboratóriumi vizsgálatot elrendelte a Lyme -, akkor nem diagnózis kerül sor. Ha a beteg Lyme-kór-még akkor is, ha ő nincs jelen tünetek-betegség élni fog a szervezetben. Ez az, amire igazán vágyunk.

Hagyom, hogy ez a kérdés azok számára, az orvosi közösség, hogy válaszoljon.

Teleseminars vagy szemináriumokon keresztül jut egy konferenciahívás telefonon és/vagy az Interneten keresztül. Az oktató mérsékli a hívást, miközben a résztvevők figyelj. Hogy vegyenek részt a hallgatók, sok oktatók biztosítják felvázolja, jegyzetek lap vagy másolatot a PowerPoint diákat, hogy kövesse, ha hallgat a bemutatót. A lényeg: a tudomány számít. A hosszú távú befektetések a kutatás, a tudomány, az oktatás, a szakmai fejlődés, a kutatók, illetve a laboratóriumi infrastruktúra készített egyszer-elképzelhetetlen felfedezések szolgálnak ma is jelentős vezetők Amerika a gazdasági versenyképesség, a nemzetbiztonsági, illetve egy motor a társadalmi fejlődéshez. Amerika egészségügyi gazdasági jövője a tudományos-technológiai növekedés, valamint a kutatás.